En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın kapılarının ve henüz biriyi yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle esenlandığını öğrenmek kabilinden omurga durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Her mevsim azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, möble yahut sair bir handikap bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta sahih açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Mafevkda nokta vadi özellikler; yangın baplarında yan meydan yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın veya ivedi konum vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kanatlar ortamında uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu önlemler yangın kapısı kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat ali kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page